Порошенко наголошує на потребі розвитку в Україні туризму

Порошенко наголошує на потребі розвитку в Україні туризму

Укрінформ
Україна має розвивати туризм у кожному населеному пункті країни, щоб зробити цю галузь однією з найпривабливіших.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час виступу на Раді регіонального розвитку Кіровоградської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В Україні в середньому туризм створює 1,5% ВВП, в середньому по світу туризм дає 10% ВВП. Це означає, що у нас туризм – це привілей міст-мільйонників, їдуть до Києва, Львова, Одеси, до Дніпра і до Харкова... Моє завдання – в Україні не може бути "туристичної периферії". В кожному селі ми будемо розвивати зелений туризм... В кожному місті обласного підпорядкування має бути якісний готель, якісні гіди, якісна інтерактивна форма різними мовами пояснень, що можна подивитись в Україні", – заявив Порошенко.

Читайте також: Туристи найчастіше відвідують Прикарпаття влітку – соцдослідження

За його словами, у 2014-2016 роках Україна не могла планувати розвиток туризму через страх іноземних туристів перед війною, яка триває на сході країни.

"Зараз ми продемонстрували, що війна не є приводом, щоб не проводити реформи, щоб не змінювати країну", - зазначив Порошенко, додавши, що інвестиції в туризм принесуть високооплачувані робочі місця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-