У Вінниці створили путівник із топ-10 туристичних локацій

У Вінниці створили путівник із топ-10 туристичних локацій

Укрінформ
У Вінниці розробили туристичний путівник, який розповідає про десятку найцікавіших об’єктів міста.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила автор ідеї та координатор проекту Наталя Гайструк.

«Вінницю часто називають туристичним маршрутом вихідного дня. Ми хочемо, щоб люди, які приїздять до нашого міста, мали можливість у своїй короткій мандрівці бути автономними й почерпнути інформацію про найцікавіші локації з путівника, де є достовірні, цікаві й вичерпні про них відомості», - сказала Гайструк.

За її словами, краєзнавче видання «Вінниця. Путівник. Топ-10» укладене українською та англійською мовами, відтак, розраховане як на вітчизняних, так і на іноземних туристів. Путівник має гарне художнє оформлення, яке створив відомий вінницький художник Анатолій Гайструк, ілюстроване значною кількістю фотоматеріалів.

Читайте також: Вінниччина показала маловідомі палаци

У путівнику представлено найцікавіші культові споруди та заклади культури, які стали окрасою міста. Зокрема, видання знайомить із найдавнішими вінницькими храмами різних релігійних конфесій – храмом Пресвятої Діви Марії Ангельської, Миколаївською церквою та Кафедральним собором Преображення Господнього. У путівнику представлені й два меморіальні музеї – Миколи Пирогова та Михайла Коцюбинського.

Також упорядники путівника розповідають про найцікавіші культурні, архітектурні та історичні місця обласного центру – зокрема, Вінницький обласний академічний український музично-драматичний театр імені Миколи Садовського, водонапірну вежу, готель "Савой", Музей вінницького трамваю, а також Історико-меморіальний комплекс пам’яті жертв нацизму та фонтан Roshen.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-