Air Malta збільшила норму ручної поклажі

Air Malta збільшила норму ручної поклажі

Укрінформ
Поки інші авіакомпанії зменшують розміри ручної поклажі, Air Malta оголосила про збільшення своєї безкоштовної норми, причому незалежно від того, за яким тарифом куплений квиток.

Якщо раніше у мальтійського перевізника діяло обмеження 55х40х20 см, то зараз на борт можна пронести сумку розмиром 55х40х25 см, повідомляє Avianews.

Без змін залишилося обмеження за вагою — 10 кг для пасажирів економ-класу та мандрівників, які придбали квитки бізнес-класу за низькими тарифами.

Читайте також: У популярних лоукостерів здорожчало перевезення малого багажу

Однак слід врахувати, що на рейсах із повним завантаженням валізи максимальних розмірів зможуть пронести на борт лише 100 перших пасажирів, якщо рейс виконується на Airbus A320, і 80 пасажирів, якщо маршрут обслуговує A319 або A320neo.

Що ж до додаткових предметів, то пасажири, як і раніше, можуть брати з собою без додаткової плати невеликі сумки, фотоапарати, ноутбуки, парасолі, проте їхня загальна вага не повинна перевищувати 2 кг, а габарити 40х30х15 см. Це обмеження не стосується пакетів із товарами Duty Free.

Читайте також: Air Malta удвічі збільшить кількість рейсів в Україну

За перевищення норми провезення ручної поклажі доведеться сплатити штраф розміром 80 євро. Оплатити його можна на стійці реєстрації або біля виходу на посадку (у другому випадку - лише кредитними картками).

Нагадаємо, Air Malta поновила регулярні рейси з Мальти до Києва 19 червня 2018 року. Наразі авіакомпанія виконує один рейс на тиждень. З 26 квітня частота польотів збільшиться до двох рейсів на тиждень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-