Інформаційні табло допоможуть туристам у мандрівках Харківщиною

Інформаційні табло допоможуть туристам у мандрівках Харківщиною

Фото
Укрінформ
У середмісті та деяких районах Харкова встановили інформаційні туристичні  табло.

Про це повідомляє прес-служба Харківської ОДА з посиланням на начальника Управління культури і туризму ХОДА Олега Яцину.

"Розробка та втілення ідеї щодо встановлення у Харкові інформаційних туристичних табло проводилася спільно з обласним комунальним закладом "Харківський організаційно-методичний центр туризму". Відтепер з інформацією про основні туристичні об’єкти, які розташовуються поруч, можна ознайомитись на таких локаціях: Держпром, Харківський обласний палац дитячої та юнацької творчості, стадіон "Металіст", а також на двох його виходах до кас з продажу квитків", – зазначає Яцина.

За його словами, такий напрям роботи покликаний популяризувати туристичну привабливість краю та збільшити потік туристів, зокрема й серед жителів нашого регіону.

"Зараз питання ознакування є надзвичайно актуальним. Багато областей України з метою розвитку туристичної інфраструктури намагаються встановлювати спеціальні туристичні вказівники, щити, інші конструкції. І Харківщина – не є винятком", – додав Яцина.

Особливістю встановлених туристичних табло, за його словами, є їхній досить великий формат та двомовність: українська й англійська.

"Маємо сподівання, що підібрана центром інформація буде корисною не лише для туристів, а й для самих городян. Адже часто харків’яни не знають, що поруч з досить вже відомим туристичним об’єктом знаходяться й інші цікаві музеї, галереї, архітектурні пам'ятки, місця дозвілля та інші атракції", – пояснює посадовець.

Читайте також: Туристам запропонують фотокарту вінтажного Луцька

Як стало відомо, щоб одразу прокласти дорогу до вказаних туристичних об’єктів, на табло зазначено QR-посилання на туристичні сайти "Харківський обласний туристсько-інформаційний центр" і "Мандруй Харківщиною".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-