Одещина очікує на збільшення кількості гостей завдяки новим туристичним маршрутам

Одещина очікує на збільшення кількості гостей завдяки новим туристичним маршрутам

Укрінформ
У поточному році фахівці Одеської ОДА з розвитку мережі туроб'єктів і курортів регіону очікують на півмільйона більше гостей за рахунок відкриття нових туристичних маршрутів.

Про це йшлося на нараді в Одеській облдержадміністрації, повідомляє прес-служба ОДА.

"В Одеській області є чудові музеї, пам’ятки архітектури, природні ресурси – про все це гості регіону мають дізнатися та побачити на власні очі. Задля цього ми відкрили торік 19 нових туристичних маршрутів, але не плануємо на цьому зупинятися. Будемо розширювати географію, зокрема, гастрономічних турів, які користуються значним попитом. Цьогоріч очікуємо щонайменше 6,7 мільйона туристів, у тому числі зарубіжних гостей", –  зазначив голова ОДА Максим Степанов.

Читайте також: На українські курорти полетять туристичні гелікоптери

Очільник області зауважив, що збільшення турпотоку можливе, зокрема, за умови здійснення якісної видавничої та альтернативних способів промоції регіону. Він доручив профільному управлінню ОДА посилити популяризацію туристичних об’єктів, зокрема видати посібник, що містить карту й інформацію про кожен з них.

Очільник Управління туризму, рекреації та курортів ОДА Олександр Шека зазначив, що вже розроблено дорожню карту розвитку курорту "Куяльник", а попереду – затвердження цільової туристичної програми.

"Крім того, маємо три програми розвитку туристичних субрегіонів: Дунайського, Білгород-Дністровського та Ніжньодністровського басейну. Вони передбачають можливості для інвестиційних та інфраструктурних проектів", – додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-