SkyUp опублікувала детальні правила перевезення ручної поклажі й багажу

SkyUp опублікувала детальні правила перевезення ручної поклажі й багажу

Укрінформ
Українська авіакомпанія SkyUp опублікувала правила перевезення ручної поклажі та багажу на своїх рейсах.

Відповідна інформація розміщена на сайті перевізника. 

"Як ручна поклажа приймаються речі, що мають вагу та габарити, встановлені авіаперевізником, - вага не має перевищувати 7 кг, максимальні розміри ручної поклажі становлять 55х40х20 см та які дають змогу безпечно розмістити їх у салоні повітряного судна на багажних полицях або під сидінням крісла", - йдеться в правилах.

У разі, якщо ці норми перевищені, наднормативна ручна поклажа перевозиться як багаж, за що пасажирам необхідно буде сплатити спеціальний збір.

Читайте також: МАУ змінила норми перевезення ручної поклажі

У доповнення до основного предмета на борт можна взяти жіночу або чоловічу сумки, папки для паперів, пальто або плащ, парасольку або тростину, книгу або журнал, дитяче харчування, дитячу дорожню колиску чи візочок. Загальна вага додаткових предметів не має перевищувати 7 кг.

У випадку, якщо квиток містить перевезення багажу, пасажир може взяти з собою одну валізу вагою до 23 кг та розмірами до 158 см за сумою трьох вимірювань. Норма багажу для дітей до 2 років становить 10 кг. Якщо пасажир захоче здати в багаж додаткову валізу, він має заплатити збір 25 євро в разі перевезення сумки до 23 кг та 40 євро, якщо валіза важить від 23 до 32 кг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-