У краєзнавчому музеї Житомира влаштують селфі-день

У краєзнавчому музеї Житомира влаштують селфі-день

Укрінформ
Житомирський обласний краєзнавчий музей запросив відвідувачів на безкоштовну фотосесію з експонатами в межах міжнародного флешмобу "День селфі в музеї – 2019". 

Зробити оригінальний фотопортрет можна буде в середу, 16 січня, з 10:00 до 17:00, йдеться на сторінці закладу в Facebook

"Для участі в щорічному міжнародному флешмобі потрібно завітати до музею, зробити "селфі" – свій фотопортрет власноруч – на фоні чи поруч з музейним експонатом та опублікувати його на своїй сторінці або сторінці музею у Facebook чи Твіттері, додавши теги #MuseumSelfie та #kraeznavchiyztmuseum", - йдеться в публікації.

Автора найкреативнішого фото чекатиме приз – подарунковий сертифікат на туристичну мандрівку. Підсумки конкурсу підіб'ють 31 січня.

Читайте також: У дніпровському музеї зможуть позмагатися майстри селфі

Для участі в акції також приймаються фотографії, зроблені в експозиціях та біля будівель музею у 2018-2019 роках і розміщені на сторінках музею 16 січня.

Ціна вхідного квитка така ж, як і в інші дні.

Міжнародний флешмоб музейних селфі започаткований Європейським проектом Culture Themes 21 січня 2014 року та має на меті привернути увагу громади до музеїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-