Google розповів про найпопулярніші запити туристів

Google розповів про найпопулярніші запити туристів

Укрінформ
Компанія Google опублікувала найпопулярніші пошукові запити 2018 року, пов'язані з подорожами.

У році, що минає, туристи найчастіше намагалися знайти в інтернеті корисну інформацію про поїздку до Італії, пише Lonely Planet.

Як зазначають у виданні, лідерство обумовлено багатою історією країни, її знаменитою кухнею і, звичайно ж, вином.

"Навіть якщо ви думаєте, що бачили в Італії все, ця країна завжди дасть гостям привід покинути її відомі великі мегаполіси й досліджувати красиві й загадкові маленькі містечка", - йдеться в повідомленні.

"Поїздка до Парижа" опинилася на другому місці. Столиця Франції є одним із найпопулярніших місць у світі серед мандрівників завдяки своїй романтичній атмосфері, культурній складовій та вишуканій кухні. Крім того, як зазначають у виданні, підживлювали сплеск запитів міські райони, відомі своїм крафтовим пивом і вуличним мистецтвом.

Читайте також: Названо найпопулярніші туристичні атракції 2018 року

"Бронза" дісталася туристичному запиту "поїздка до Ісландії". Ця північна країна впродовж багатьох років залишається одним із наймодніших туристичних напрямків у світі. І популярність острова щороку лише зростає. Недарма деякі авіакомпанії пропонують зручні й вигідні транзитні зупинки в Рейк'явіку. Тому мандрівники можуть поєднувати поїздку до Ісландії з відвідуванням інших країн.

Також туристи в 2018 році активно гуглили тури на Багами. Крім гарантованого сонця в будь-який час року, 700 островів цієї карибської країни ваблять мандрівників дайвінгом й іншими екстремальними видами спорту, а також плаванням зі свинками на всесвітньо відомому пляжі Піг-Біч.

Замикає топ-5 популярних запитів Ірландія. Смарагдовий острів спокушає приголомшливими пейзажами, модними барами, історичними кварталами Дубліна, нетрями західного узбережжя та дружелюбністю місцевих жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-