Порошенко назвав реальними плани Ryanair перевозити до мільйона українців на рік

Порошенко назвав реальними плани Ryanair перевозити до мільйона українців на рік

Укрінформ
Прихід Ryanair в Україну дає змогу незаможним українцям відвідати Євросоюз і на власні очі переконатися в перевагах європейського напрямку розвитку нашої держави.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко на зустрічі з керівництвом лоукостера Ryanair у вівторок, 20 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ще раз наголошую - це (прихід Ryanair на ринок України - ред.) етап, механізм посилення нашої інтеграції в Євросоюз. Левова частина рейсів Ryanair відбувається саме до міст Євросоюзу. І доступні квитки є яскравою демонстрацією того, що краще  один раз побачити Євросоюз, краще один раз переконатися в перевагах європейського напрямку, за яким зараз розвивається Україна, ніж сто разів почути російську пропаганду про те, як там зараз погано", - сказав Порошенко. 

Він акцентував, що коли такий лоукостер, як Ryanair приходить на ринок якоїсь країни, це завжди означає збільшення кількості пасажирів  за рахунок тих, хто раніше не мав можливості скористатися авіатранспортом, завдяки низьким цінам на авіаквитки.

Коментуючи плани компанії Ryanair довести пасажиропотік з України до 1 млн пасажирів за рік, Президент назвав їх цілком реальними, оскільки вже сьогодні ми маємо 550 тис. пасажирів з Борисполя і більше 250 тис. зі Львова. 

"Цифра 1 млн є цілком реальною, і за три-п'ять років лише Ryanair перевезе 10% населення України - амбіційні плани, які я повністю підтримую", - наголосив Порошенко.

Читайте також: Порошенко пропонує Ryanair створити в Україні IT-хаб

Він подякував компанії і її президенту за інтенсивний розвиток співпраці з Україною і за те, що високо тримають рівень конкуренції, завдяки чому авіакомпанії з Німеччини, Польщі, Великої Британії мають "чухати потилицю і знижувати ціни, підвищувати сервіси, для того, щоб конкурувати з Ryanair за українського громадянина".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-