Порошенко пропонує Ryanair створити в Україні IT-хаб

Порошенко пропонує Ryanair створити в Україні IT-хаб

Відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко запропонував лоукостеру Ryanair створити в Україні IT-хаб, щоб збільшити кількість і підвищити рівень сервісів, які зможуть отримати літаки компанії. 

Про це він заявив на зустрічі з керівництвом лоукостера Ryanair у вівторок, 20 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я знаю, що у ваших планах, пане президенте, сьогодні є збільшення присутності Ryanair (в Україні - ред.). Я пропоную подумати Ryanair, щоб зробити в Україні IT-хаб, про що ми говорили з паном міністром (інфраструктури Володимиром Омеляном - ред.), щоб збільшувати рівень сервісів, які будуть мати можливість отримати літаки компанії Ryanair", - сказав Порошенко.

Він зазначив, що нині Ryanair літає із Борисполя в 12 напрямках, зі Львова – в 5 напрямках, а ціни на квитки на рейси лоукосту є доступними для всіх. 

Читайте також: З українських аеропортів стартували 22 нові рейси - Порошенко

"Міністр інфраструктури Володимир Омелян сказав мені, що квиток можна купити за 5 євро, я зайшов перевірити на сайт – знайшов за 9,99 євро. Це більше, але теж непогано", - відзначив глава держави.

За його словами, такі компанії, як Ryanair, змушують інші компанії покращувати сервіс і знижувати ціни.

Порошенко подякував компанії Ryanair за потужне входження на український ринок.

"Це є підтримка України, і я це дуже вітаю", - наголосив Порошенко.

Фото: @poroshenko

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-