Київ і Домінікану з'єднали прямим авіарейсом

Київ і Домінікану з'єднали прямим авіарейсом

Укрінформ
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" відкрила прямі регулярні рейси до курортного міста Ла-Романа (Домініканська Республіка).

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі авіакомпанії.

"У четвер, 25 жовтня, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" перевезла пасажирів на прямому регулярному рейсі в Ла-Роману. МАУ - перший український авіаперевізник, який відкрив регулярне повітряне сполучення з Домініканською Республікою", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що рейси виконуватимуть у період з 25 жовтня 2018 року до 14 травня 2019 року двічі на тиждень – щопонеділка і щочетверга кожні десять днів на широкофюзеляжних літаках Boeing 767-300ER з трьома класами обслуговування: бізнес, преміум-економ і економічний.

Час у дорозі з Києва до Ла-Романи становить 12 год. 50 хв., у зворотному напрямку - 11 год. 30 хв.

Читайте також: МАУ відкриє рейси до Ізміра, Софії та Бухареста

Директор МАУ з комунікацій Євгенія Сацька зазначила, що аеропорт Ла-Романи не випадково обрано для виконання польотів на курорти Карибського басейну.

"Інфраструктура аеропорту, що обслуговує менше рейсів, ніж інші аеропорти Домініканської Республіки, сприяє більш швидкому і комфортному проходженню паспортного, митного контролю та контролю на авіаційну безпеку. Територіальне розташування аеропорту Ла-Романа на однаковій відстані між Санто-Домінго й Пунта-Каною дає змогу нашим пасажирам швидко й зручно дістатися до сусідніх курортів Карибського моря", - сказала Сацька.

Наголошується, що розклад складено таким чином, щоб рейсом з аеропорту "Бориспіль" за єдиним квитком МАУ могли скористатися й транзитні пасажири з Алмати, Тбілісі, Баку, Тегерана, Кишинева, Тель-Авіва й Мінська.

Нагадаємо, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" здійснює рейси з України до понад 50 міст Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу, а також країн СНД. Сьогодні у складі флоту МАУ - 43 авіалайнери різних модифікацій, включаючи 30 середньомагістральних Boeing 737 NG із середнім віком 8,7 року. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-