В Ужгороді розповіли, коли відкриють першу діжку молодого вина

В Ужгороді розповіли, коли відкриють першу діжку молодого вина

Укрінформ
Ужгород запрошує урочисто відкрити першу бочку молодого вина на фестивалі "Закарпатське божоле", що відбудеться 15-18 листопада 2018 року.

Як повідомляє "Турінформ Закарпаття", свято молодого вина традиційно розпочнеться у третій четвер листопада. Саме у цей день на розі вулиць Волошина та Корзо о 20:00 міський голова Ужгорода, за традицією, відкриє першу бочку. Офіційно відкриття фестивалю відбудеться в суботу, 17 листопада, о 13-й годині.

Захід відбуватиметься в старовинній винниці – у підвалах історико культурного центру "Совинне гніздо".

Читайте також: Ужгородський скансен кличе охочих погончарити

Як повідомляється, цьогоріч кожен гість фестивалю матиме змогу придбати бокал з логотипом "Закарпатське божоле". За словами організаторів, на цей раз бокал не буде обмінюватися на літр вина. А ще на фестивалі гості хочуть бачити та смакувати не лише молоде вино, але й витримане. Тому, виноробам дозволено представити і його.

Окремо відзначають благодійний винний аукціон від кращих виноробів Закарпаття, який влаштують у суботу о 15:00. На ньому продаватимуть кращі колекційні сорти вина. То ж колекціонери та поціновувачі цього алкогольного напою матимуть змогу поповнити власні колекції.

Під час фестивалю вина також запланована конференція від "Школи винного туризму", де зустрінуться та поспілкуються експерти та виробники вина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-