Безвіз з Катаром набуває чинності 2 листопада

Безвіз з Катаром набуває чинності 2 листопада

Укрінформ
Угода між Кабінетом міністрів України та урядом Держави Катар про взаємне скасування візових вимог набуває чинності 2 листопада 2018 року.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"2 листопада набирає чинності Угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Катар про взаємне скасування візових вимог, вчинена 20 березня в місті Доха", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до положень Угоди, громадяни України, які користуються паспортами громадянина України для виїзду за кордон (біометричними та небіометричними), і громадяни Держави Катар, які користуються звичайними паспортами, можуть в’їжджати, перебувати, виїжджати та перетинати транзитом територію держави іншої сторони без віз за умови, що тривалість їх перебування не перевищує 90 днів протягом 180 днів.

Читайте також: Українці Катару та Індії запалили "свічки пам'яті" за жертвами Голодомору

У МЗС нагадали, що паспорти подорожуючих повинні бути чинними терміном не менше 6-ти місяців з дати в’їзду на територію держави іншої сторони.

Громадяни України та Катару, які мають намір в’їхати на державну територію іншої сторони на термін, що перевищує 90 днів, незалежно від мети поїздки, повинні отримати візу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-