Тернопільщина запропонувала туристам унікальну інтерактивну мапу

Тернопільщина запропонувала туристам унікальну інтерактивну мапу

Укрінформ
Інтерактивна туристична карта Тернопільської області, особливістю якої є мультимовність, відтепер доступна для кожного мандрівника.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА на сторінці в Facebook

"У Тернопільській області найбільша кількість замків в Україні, найдовша на Євразійському континенті печера "Оптимістична"  і 235 дерев’яних храмів. Тому створення такої інтерактивної карти – закономірне. Вона унікальна та розроблена на американській платформі. Зайшовши на ресурс, туристи зможуть знайти інформацію про кожен об’єкт та переглянути його фото. Також можна змінювати картографічну основу і якнайточніше визначати місце розташування", – розповів розробник інтерактивної туристичної карти Володимир Подобівський.

Як зазначили в облдержадміністрації, створена карта – мультимовна. Вона перша така в Україні. Туристи легко можуть дізнатися інформацію одразу на кількох мовах: українській, англійській, польській та російській. Також у планах найближчим часом додати ще одну мову – китайську.

Читайте також: Технічні пам'ятники України нанесли на інтерактивну мапу

На карті представлено розповіді про 105 найбільших визначних туристичних об’єктів області, перелік яких, запевнили розробники, доповнюватиметься.

Для зручності мандрівників карта поділена на райони та упорядкована за категоріями: замки, палаци, ратуші, сакральні пам’ятки, ікони, ботанічні сади, дендропарки, гори, водоспади, геологічні пам’ятки, музеї та фестивалі.

Переглянути мапу можна за посиланням

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-