Київським політехом водитимуть нічні екскурсії

Київським політехом водитимуть нічні екскурсії

Укрінформ
У Києві 5-6 жовтня буде презентовано нову програму вечірніх театралізованих екскурсій "Ніч у Київському політехнічному інституті. 1898".

Про це повідомляється на сторінці організаторів – Творчого об'єднання "Ніч в університеті" – на сторінці в Facebook

"Обставини відкриття КПІ, повсякденне життя і навчання студентів, освіта і боротьба за неї, повітроплавання і зародження інтелігенції, "Шулявська республіка" та інші особливості життя Києва на початку ХХ століття – все це чекає на вас під час "Ночі у КПІ. 1898" від Творчого об’єднання "Ніч в університеті", – йдеться в дописі.

Театралізація відбудеться в історичному Першому корпусі Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут", збудованому в 1899-1900 роках. Вона буде присвячена історії вищого технічного навчального закладу – від заснування 1898 року до подій Першої світової війни, коли на території був розміщений продовольчо-перев’язувальний пункт евакуаційного лазарету.

Читайте також: У столиці до Дня туризму організують безкоштовні екскурсії, квести й змагання

Відвідати екскурсію можна буде безкоштовно за умови попередньої реєстрації, яка розпочнеться  в середу, 3 жовтня. Точний час та інші деталі організатори обіцяють повідомити завчасно.

Як повідомляв Укрінформ, у червні Творче об’єднання "Ніч в університеті" провело серію театралізованих екскурсій "Ніч у Софії. Гетьманат. 1918" на території Національного заповідника "Софія Київська".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-