Вінниця до Дня туризму розкриє свої таємниці на квесті

Вінниця до Дня туризму розкриє свої таємниці на квесті

Укрінформ
У Вінниці в четвер, 27 вересня, до Дня туризму влаштують для першокурсників місцевих вишів безкоштовні екскурсії – знайомство з містом та пізнавальний квест.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради. 

"27 вересня студенти перших курсів можуть взяти участь в екскурсії по місту Вінниці. Центр підліткових клубів за місцем проживання та відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради організовують екскурсію до Всесвітнього дня туризм для першокурсників вінницьких навчальних закладів "Пізнавай Вінницю з нами" та квест – екскурсію "Таємниці рідного міста", - йдеться в публікації.

Згідно з повідомленням, захід розпочнеться на площі Європейській о 15.30.

Читайте також: Одеса святкуватиме День туризму три дні

Як уточнила організатор екскурсії та квесту Лілія Григорук, на участь у цих заходах вже зареєструвалися 10 команд з вінницьких університетів, коледжів та закладів профтехосвіти. Разом з екскурсоводами вони прогуляються вуличками міста, відвідають історичні пам’ятки Вінниці, дізнаються про них цікаві факти, легенди й історії з життя міста та людей, які тут проживали.

Після екскурсії розпочнеться пізнавально-туристичний квест. Для його учасників організатори підготували шість локацій із завданнями та загадками й призи від спонсорів. Взяти участь у квесті можуть всі охочі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-