Одеса святкуватиме День туризму три дні

Одеса святкуватиме День туризму три дні

Укрінформ
В Одесі впродовж 26-28 вересня екскурсіями, квестами, переглядом фільму, зустрічами з мандрівниками відзначатимуть День туризму.

Про це повідомляє прес-служба Одеської міськради. 

"Із 26 по 28 вересня 2018 року в Одесі пройдуть численні акції та заходи в рамках святкування Всесвітнього дня туризму", - йдеться в публікації.

Так, 26 вересня біля пам'ятника графу Воронцову стартують англомовні оглядові екскурсії містом для учнів одеських шкіл. Також 26-28 вересня всі охочі зможуть дізнатися про історію та визначні пам'ятки парку Шевченка, відвідавши екскурсію "Таємниці старого парку". Крім того, 27 і 28 вересня відбудуться оглядові екскурсії для людей з порушеннями зору.

Серед представників компаній туристичної галузі в середу, 26 вересня, відбудеться гра "Що? Де? Коли?". Наступного дня, 27 вересня, в парку Перемоги презентують квест "Одеські коти", а потім студентів-першокурсників покличуть на квест "Незвідані стежки старого парку" в парку ім. Т. Г. Шевченка.

Читайте також: Містична печера й святилища: Хортиця поділиться з туристами своїми легендами

В Одеському зоопарку свої твори читатимуть учасники творчої зустрічі - одеські поети й усі охочі. А на сцені "Ракушка" в парку Шевченка відбудеться показ фільму "В диких умовах". Тут же на шанувальників романтики чекає зустріч з мандрівниками-одинаками.

Крім того, в межах святкування Дня туризму в Одесі відбудуться V Міжнародна авіаційна конференція, Міжнародний чорноморський транспортний форум, "круглий стіл" про розвиток винного і гастрономічного туризму. А Музей коньячної справи Шустова запропонує продегустувати напої.

Нагадаємо, що 27 вересня відзначається Всесвітній день туризму. Це міжнародне свято, засноване Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристичної організації 1979 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-