Мінекономрозвитку порадило, як уникнути стресового туризму

Мінекономрозвитку порадило, як уникнути стресового туризму

Інфографіка
Укрінформ
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України підготувало низку порад щодо укладання договору з туроператором, щоб уникнути стресового туризму. 

Про це МЕРТ повідомляє у Twitter.

"Коли збираєшся у відпустку, хочеться, щоб все було надійно організовано. Розглянемо, на що звертати увагу при укладенні договору з туроператором і що обов’язково брати у подорож, щоб уникнути стресового туризму", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Омеляна назвали найпунктуальніші українські авіакомпанії

У відповідній інфографіці зазначається, що, укладаючи договір, потрібно перевірити, щоб туроператор мав чинну ліцензію, готель відповідав заявленій категорії. У договорі мають бути вказані заявлені дати вильоту та прильоту, строки відмови від туру та повернення коштів. Кожен турист мусить мати індивідуальний страховий поліс і квитанцію про оплату туру або фіскальний чек. 

Читайте також: Оксамитовий сезон: українці бронюють тури, не зважаючи на скандальний липень-2018

Також у Мінекономрозвитку радять узяти з собою копію договору на туристичне обслуговування, оригінал страхового полісу на медичне обслуговування, контакти туроператора та контакти дипломатичної установи України в країні, до якої мандруєте.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-