Водний парад і драгонботи: Миколаїв готується до

Водний парад і драгонботи: Миколаїв готується до "River fest"

Укрінформ
У Миколаєві 8 та 9 вересня в межах святкування Дня міста відбудеться культурно-спортивний фестиваль "River fest" для популяризування історичної спадщини міста.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в ГО "Туристична рада м. Миколаєва", яка є організатором фестивалю.

"Миколаїв з трьох боків оточений водою, отож низка заходів фестивалю проходитиме на воді. Зокрема, це конкурс "Кращий рибалка", урочиста посвята в штурмани учнів "Клубу юних моряків", змагання на драгонботах між вищими навчальними закладами, парад суден, авіашоу та низка інших", - розповіли організатори.

Вони також зазначили, що під час параду на воді в акваторії Інгулу вздовж Нижньої Набережної пройдуть сучасні катамарани "Елена" та "Любов Іванова" з оркестром та прапороносцями на борту, байдарки, каное, драгонботи, малий парусний флот від спортивних шкіл міста, крейсерні яхти, водні скутери, сучасні катери поліції, рятувальників та військових спецпідрозділів, сучасні буксири тощо.

Читайте також: Реконструкцію чотирьох епох представлять на висоті 105 метрів на Тернопільщині

Під час авіашоу літаки спортклубу "Ікар" покажуть фігури вищого пілотажу.

В межах фестивалю також працюватимуть майстер-класи, мотузяний парк, відбуватимуться показові виступи, виставка морського обладнання, креативні ігри сучасного спорту Panna Football, футбольний більярд та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-