Ціна квитка на

Ціна квитка на "поїзд чотирьох столиць" – мінімально можлива – Омелян

Укрінформ
Нинішня ціна на квиток на "поїзд чотирьох столиць" є наразі мінімально можливою.

Про це в коментарі журналістам заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я знаю, що Укрзалізниця провела важкі й складні переговори з багатьма партнерами, а це Білорусь, Латвія, Литва... Наразі це мінімально можлива ціна (на квиток на цей поїзд – ред.), але, якщо маршрут буде добре розкатаний, подивимося, які ще опції можливо запустити", – сказав Омелян.

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця відкрила продаж квитків на "поїзд чотирьох столиць" Київ - Мінськ - Вільнюс - Рига, що вирушить у перший рейс уже 28 вересня. Квитки на цей поїзд будуть продаватися за 45 діб до дати відправлення.

Читайте також: Укрзалізниця відкрила продаж квитків на поїзд "чотирьох столиць"

Вартість проїзду в поїзді № 32/31 Київ - Мінськ - Вільнюс - Рига від Києва до Риги станом на 29.08.2018 року становить у вагоні купе 2219,11 грн, у вагоні СВ – 4428,17 грн, від Києва до Вільнюса у вагоні купе – 1640,62 грн, у вагоні СВ – 3271,78 грн, від Києва до Мінська у вагоні купе – 1853,98 грн, у вагоні СВ – 3574,69 грн.

Ціна за проїзд зазначена з урахуванням вартості постільних речей (для купейного вагона 30 грн, для вагона СВ 40 грн) та комісійного збору – 20 грн. Ціна квитка залежить від курсу швейцарського франка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-