Унікальність прикарпатського села показали в мережі

Унікальність прикарпатського села показали в мережі

Укрінформ
Селу Крилос Івано-Франківської області, на території якого в середні віки існувала столиця Галицько-Волинської держави, присвятили промоційний спецпроект.

Про це повідомляє відділ взаємодії із ЗМІ та книговидання управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської ОДА. 

"Управління міжнародного співробітництва євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації спільно з веб-порталом Igotoua - Туристичний гід Україною – підготували спецпроект "Неймовірні села України. Крилос". Матеріал насичений авторськими текстами і фотографіями, включає тематичні розділи: історичне минуле Крилоса, таємниці Крилоса – Давнього Галича, місця, які варто відвідати в Крилосі, три причини почати знайомство з Крилосом із міста Галич, пам'ятки Галича, пам'ятки Крилоса та інші", - йдеться в публікації.

Автори спецпроекту впевнені, що він є гарною нагодою підвищити популярність Крилоса та Галича як туристичної дестинації внутрішнього туризму. 

Читайте також: На Прикарпатті розробили органайзер туриста

На веб-портал, присвячений столиці Галицької-Волинської держави, можна перейти за посиланням

В облдержадміністрації нагадали, що 2018 року Галич відзначає 1120-ту річницю від першої відомої писемної згадки. Мвяткування відбуватиметься 8-9 вересня, коли в місті відбудеться масштабний фестиваль середньовічної культури під назвою "Галицьке лицарство".

Усі охочі матимуть нагоду поринути в атмосферу Давньої Галичини: стати свідками лицарських турнірів, взяти участь у різноманітних майстер-класах, скуштувати страви стародавньої галицької кухні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-