Двісті кулінарів готуватимуть страви на "Бульба-фесті" в Рівному
Про це кореспондентові Укрінформу розповіла керівник фестивалю Ольга Вакуленко.
"Особливість цьогорічного гастрономічного свята, що воно співпадає із Яблучним Спасом. Тому й кулінарною "родзинкою" фестивалю буде триметровий випечений пиріг із яблук. І, зрозуміло, не обійдеться й без страв із бульби. Картопля смажена і варена, запечена у фользі та фарширована, картопля дофінуа і з грибами, картопляні пиріжки, запіканки, зрази, а ще картопляний гратен – це неповний перелік страв, які готуватимуть близько 200 кулінарів із різних регіонів України", - повідомила Вакуленко.
Також, за її словами, у фестивальній дводенній програмі - різноманітні майстер-класи, дегустації та розіграші подарунків, велика концертна програма.