Житомир запрошує туристів політати

Житомир запрошує туристів політати

Укрінформ
У Житомирі цими вихідними, 11-12 серпня, відбудеться 12-й Всеукраїнський авіаційний зліт імені Сергія Корольова. Гостям заходу запропонують оглядові польоти над містом та виставку авіаційної техніки.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів один із організаторів заходу, директор авіаклубу "Авіатик" Тимофій Мазур.

"Ми перейняли естафету Сергія Корольова, який народився в Житомирі, і вирішили, що наша місія – зробити польоти доступними для кожного. Такі зльоти сприяють розвитку малої авіації в Україні та популяризації Житомира серед туристів", - підкреслив Мазур.

Авіазліт відбуватиметься на території аеропорту "Смоковка". Свою техніку продемонструють близько сотні учасників. Цьогоріч на заході очікують гостей з Німеччини.

Читайте також: На Житомирщині влаштують рибний фестиваль

Захід відкриється в суботу о 10.00.  Впродовж дня гості зможуть взяти участь в оглядових польотах над Житомиром, ознайомитися з виставкою літальної техніки та посмакувати стравами з гриль-меню.  Крім того, всі охочі матимуть можливість встановити на території клубу намети, а також політати на своїй техніці. Дітям запропонують розваги на ігровому майданчику.

Організатори також обіцяють атмосферні фотосесії та розіграш безкоштовних польотів. На вечір запланована концертна програма та дискотека просто неба.

Закриття авіаційного зльоту заплановане на 14.00 неділі. Зранку ще буде можливість політати над містом та оглянути виставку авіатехніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-