Рівне наприкінці літа побачить

Рівне наприкінці літа побачить "Металеве серце України"

Укрінформ
Міжнародний фестиваль ковальського мистецтва "Металеве серце України" цьогоріч уже увосьме відбудеться в Рівному.

Про це йдеться на сторінці заходу в Facebook.

"Ковалі з різних міст і країн зберуться в парку Лебединка 25-26 серпня. Чим цього року здивує ковальське свято рівнян та гостей міста? Тема фестивалю-2018 – "Зодіакальні сузір’я". Отож, із виданих сталевих заготовок майстри куватимуть власні зірки - такими, якими їх бачать. Розмаїття талантів учасників фестивалю щороку приємно вражає всіх його глядачів - тож цілком можливо, що чиясь зірка матиме вуса, чиясь - посміхатиметься... Як кажуть, скільки майстрів - стільки й зірок, і всі - неповторні», - написав коваль Артем Вольський.

Також він зауважив, що конкурсна скульптура, над якою щороку традиційно працюють усі ковалі, цьогоріч матиме назву "Чумацький шлях".

Читайте також: У Тернополі стартує фестиваль гончарів

"Організатори фестивалю не розкривають усіх таємниць майбутнього дійства, але нам пощастило дізнатися: алею кованих скульптур у Рівному планують прикрасити композицією, де кожен зможе побачити власний знак зодіаку і сфотографуватися біля нього на добру згадку", - повідомив Вольський.

Також уже традиційно на учасників та гостей "Металевого серця України" чекатимуть нічне кування, майстер-класи, вогняне шоу й унікальне театралізоване дійство – "Ковальське весілля", коли молодят "заковуватимуть" на щасливе подружнє життя.

Фото: mini-rivne.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-