Перенесення рейсів: 170 українських туристів “застрягли” в Анталії

Перенесення рейсів: 170 українських туристів “застрягли” в Анталії

Укрінформ
Багатопрофільний український туроператор "Join Up!" вкотре переніс  авіарейси з Анталії в Україну, 170 українських туристів поки не можуть вилетіти із Анталії.

Про це Укрінформу повідомила прес-секретар "Join Up!" Катерина Різниченко.

"170 туристів привезли в аеропорт о 22.00, вони прочекали до першої ночі, але з технічних причин авіакомпанія Anda Air не змогла виконати цей рейс. Спочатку його перенесли на 5.30 ранку, туристам запропонували повернутися в готель, але вони відмовилися. Коли ж зрозуміли, що рейс зранку не вилетить, то туристів із аеропорту направили в готель", - розповіла вона.

Туроператор запевняє, що всі туристи повністю забезпечені житлом, їм були надані напої і можливість двічі безкоштовно поїсти у мережі фаст-фуду.

За словами Різниченко, рейс до України із Анталії орієнтовно відбудеться о 17.30. 

"Це буде інший борт авіакомпанії Anda Air, номер рейсу ми ще поки не знаємо, але він точно відбудеться о 17.30", - додала прес-секретар.

В компанії запевняють, що "Join UP!" гарантує усім туристам, які звернуться, виплату відповідних компенсацій.

Читайте також: Українські туристи "застрягли" в Єгипті, рейси з Жулян затримуються

Як повідомляв Укрінформ, 10 липня у міжнародному аеропорту "Київ" ім.Сікорського (Жуляни) знову затримували рейси, зокрема, з Єгипту. Переважно затримувалися рейси авіакомпанії SkyUp. За словами туроператора, рейси скасовано або відкладено з технічних причин. SkyUp зазначив, що всі пасажири, які не можуть вилетіти до України, забезпечені житлом у Єгипті та не мають жодних претензій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-