Українські туристи

Українські туристи "застрягли" в Єгипті, рейси з Жулян затримуються

Укрінформ
У міжнародному аеропорту "Київ" ім.Сікорського (Жуляни) знову затримуються рейси. Зокрема, до Єгипту.

Про це свідчить розклад авіарейсів на сайті аеропорту.

Переважно затримуються рейси авіакомпанії SkyUp.

"Рейс із Хургади в Київ скасовано, його здійснюватиме інша авіакомпанія - Brawo Airways, а рейс із Шарм-еш-Шейха вилетить завтра о 6.00, а прилетить у Київ об 11.30", - прокоментувала ситуацію Укрінформу прес-секретар авіакомпанії SkyUp.

За її словами, рейси скасовано або відкладено з технічних причин.

SkyUp запевняє, що всі пасажири, які не можуть вилетіти до України, забезпечені житлом у Єгипті та не мають жодних претензій.

Як повідомлялося, аеропорт "Львів" повідомляв про затримку чотирьох рейсів авіакомпанії SkyUp. 9 липня було повідомлено про затримку рейсів авіакомпанії з Хургади (Єгипет), Тівата (Чорногорія) до Львова і відповідно затримуються два рейси зі Львова в Єгипет і Чорногорію.

Читайте також: Експерт назвав причини виникнення проблем із туристичними авіарейсами

Як повідомлялося, з 29 червня сотні українських туристів були заблоковані в аеропортах кількох країн. По кілька годин, а то й діб люди очікували в аеропортах Тунісу, Албанії, Грузії, а також в аеропорту "Київ". Затримки сталися через авіакомпанію Bravo Airways, яка пояснила затримки рейсів на кілька діб невиплатою коштів туроператором. Останній своєї провини не визнав.

Фото: соцмережі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-