Oasis Travel Ukraine обіцяє повернути гроші за зірвані тури

Oasis Travel Ukraine обіцяє повернути гроші за зірвані тури

Укрінформ
Українська туристична компанія Oasis Travel Ukraine стверджує, що виконає польотну програму поточного сезону і поверне туристам кошти за тури, що не відбулися.

Про це компанія повідомила у Facebook.

"Завершився перший етап виходу із кризової ситуації. Другим етапом стане реалізація польотної програми у цьому сезоні і повернення коштів за тури, що не відбулися", - йдеться у повідомленні.

У компанії повідомили, що усі п'ять запланованих рейсів для повернення туристів вилетіли з Тунісу до України. Для усунення проблеми, що виникла, та організації зворотних вильотів було залучено близько 20 автобусів, до 5 додаткових ночей продовжено проживання туристам у готелях Тунісу у високий сезон, усі гіди приймаючої сторони мобілізувалися і працювали у складних та стресових умовах.

Раніше у вівторок міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що повернення на батьківщину всіх українських туристів, які не могли вилетіти з аеропортів декількох країн, забезпечене і кризу подолано.

Як повідомляв Укрінформ, з 29 червня сотні українських туристів були заблоковані у аеропортах кількох країн. За кілька годин, а то й діб люди очікували у аеропортах Тунісу, Албанії, Грузії, а також в аеропортах "Київ" та "Бориспіль". Авіакомпанія Bravo Airways пояснила затримки рейсів на декілька діб невиплатою коштів туроператором. Останній своєї провини не визнає.

Читайте також: Компанії, що спричинили туристичний колапс, мають відповісти — Клімкін

Частина українських туристів вже прибула до України, а решта іще очікують на повернення. Зокрема, 2 липня повідомлялося, що близько 160 українських туристів не можуть вилетіти додому з відпочинку у Пальма-де-Майорка. Виліт мала здійснити авіакомпанія Yanair. У прес-службі туроператора Укрінформу пояснили затримку технічною несправністю літака компанії Yanair. Згідно із інформацією на сайті аеропорту "Київ", літак з Пальма-де-Майорки вже прилетів до України.

2 липня також повідомлялося, що українські туристи, які більше ніж добу провели в аеропорту албанської столиці Тирани через скасування своїх авіарейсів, вилетіли додому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-