Туроператор обіцяє вже завтра вивезти українців з Пальма-де-Майорка

Туроператор обіцяє вже завтра вивезти українців з Пальма-де-Майорка

Укрінформ
Туроператор Join UP! планує вивезти українських туристів з іспанського міста Пальма-де-Майорка у вівторок, 3 липня.

Про це повідомляється на офіційному сайті туроператора.

"3 липня туроператор здійснить вивізний рейс з Пальма-де-Майорка. Туристам, які очікують вильоту на курортах Іспанії, нададуть проживання та харчування", - йдеться у повідомленні.

При цьому в компанії пообіцяли, що всім туристам, які не змогли вилетіти 2 липня,  запропонують повернення 100% коштів або перебронювання на інший напрямок.

Також відзначається, що туроператор планував здійснити вивізний рейс 8 липня, але через технічну несправність рейс YE 3421 міг би відбутися тільки з великою затримкою близько 2 діб, яка також спричинила б збій усього польотного розкладу.

Туроператор Join UP! повідомив, що у зв'язку з доволі частими технічними несправностями і регулярними затримками вильотів авіакомпаній YanAir і Bravo Airways прийнято рішення скоротити польотну програму з напрямку Іспанія.

Зокрема, польотна програма до Пальма-де-Майорка знімається повністю з 2 липня. З 4 липня будуть зняті вильоти до Барселони із Запоріжжя, з 9 липня - до Барселони зі Львова, з 14 липня - до Барселони з Одеси. Виліт з Києва на Тенеріфе тепер здійснюватиметься 1 раз на 10/11 днів. Польотна програма до Пальма-де-Майорка знімається повністю з 2 липня.

Читайте також: Туристи повідомляють, що не можуть вилетіти до України з Пальма-де-Майорка

Як підкреслили в компанії, усі туристи, які забронювали відпочинок в Іспанії з вильотом з регіонів, можуть анулювати заявки з повним поверненням вартості або перебронювати тур на інший напрямок.

Раніше повідомлялося, що близько 160 українських туристів, серед них і діти, не можуть вилетіти додому з відпочинку в Пальма-де-Майорка. Виліт повинна була здійснити авіакомпанія "Yanair", рейс був призначений на 1 липня на 17:40.

У прес-службі туроператора Укрінформу пояснили затримку технічною несправністю літака компанії "Yanair", який 2 липня повинен був доставити туристів з України до Пальма-де-Майорка і забрати тих, у кого відпочинок закінчився.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-