Омелян хоче позбавити ліцензії туроператора Oasis Travel

Омелян хоче позбавити ліцензії туроператора Oasis Travel

Укрінформ
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що рекомендуватиме Міністерству економічного розвитку і торгівлі України позбавити туристичного оператора Oasis Travel ліцензії.

Про це він сказав в ефірі каналу «112. Україна», повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Тим не менше це обурливий випадок, у зв'язку з цим я буду рекомендувати Міністерству економічного розвитку і торгівлі позбавити цього туроператора  ліцензії», -  заявив Омелян.

Він також повідомив, що  Мінінфраструктури звернеться до Генеральної прокуратури щодо відкриття кримінальної справи, «бо ми маємо випадок з банальним шахрайством, коли гроші отримані, а послуги не надані». 

Міністр також зазначив, що авіакомпанія Bravo Airways за власні кошти вже повернула до України 650 українських туристів із Тунісу.

«Цієї ночі був ще один додатковий борт, який забрав 120 людей. Ще залишається, за нашими підрахунками, близько 800», - додав Омелян.

За його словами, у понеділок, 2 липня, буде забезпечено 5 чартерних рейсів.

«Якщо не помиляюся, два рейси будуть на Львів, три - на Київ. Найближчим часом буде розклад графік цих польотів на сайті авіакомпанії», -  пояснив Омелян.

Окрім того, він зазначив, що туроператор Oasis Travel узяв на себе зобов'язання розмістити всіх людей за власний кошт у готелях Тунісу.

Читайте також: Дві доби очікування: частина туристів вже повернулася з Тунісу в Україну

Міністр також додав, що туроператор Oasis Travel заборгував авіаперевізнику  Bravo Airways більше мільйона доларів і не заплатив жодного центу. 

Як повідомляв Укрінформ, частина українських туристів, які не могли вилетіти з Тунісу, вранці 30 червня повернулася до Києва. Близько 300 українських туристів дві доби не могли вилетіти до Харкова з аеропорту Монастір у Тунісі. За словами пасажирів, авіакомпанія Bravo Airways і туроператор Oasis Travel в особі приймаючої компанії Insight Holidays не виконують своїх зобов'язань щодо повернення громадян України додому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-