Google назвала місця, де українці хочуть відпочивати

Google назвала місця, де українці хочуть відпочивати

Укрінформ
В компанії Google Україна проаналізували запити українських користувачів щодо відпочинку в різних країнах світу й на вітчизняних курортах за останні три місяці та визначили найбільш популярні напрямки.

Трійка лідерів зовнішнього туризму – Туреччина, Єгипет і Болгарія, а внутрішнього – Затока, Бердянськ і Одеса, повідомляє прес-служба компанії. 

"Нарешті прийшло довгоочікуване літо, і якщо ви мрієте про плавання в басейні або морі та теплі піщані пляжі, саме час планувати свою відпустку. Ось і українські користувачі Google все частіше шукають інформацію про відпочинок. Ми проаналізували пошукові запити українських користувачів зі словами "відпочинок в.../отдых в..." за останні 3 місяці і з'ясували, про які країни і курорти найчастіше запитують українці у Google", - йдеться в публікації.

Так, для відпочинку за кордоном у українців найпопулярнішим напрямком незмінно залишається Туреччина. Загалом перша трійка лідерів не змінилася з минулого року – на другому місці – Єгипет, а на третьому – Болгарія.

Читайте також: Названо шість основних причин загибелі туристів

Вперше до топ-10 потрапили такі екзотичні напрямки, як Балі і Таїланд. 

Загалом "гаряча" десятка зарубіжних напрямків для відпустки, на думку українських користувачів Google, має такий вигляд:

  1. Туреччина.
  2. Єгипет.
  3. Болгарія.
  4. Грузія.
  5. Балі (Індонезія).
  6. Кіпр.
  7. Греція.
  8. Туніс.
  9. Хорватія.
  10. Таїланд.

Не втрачають своєї популярності й українські курорти, що підтверджує кількість запитів. Цього року користувачі Google Україна найчастіше шукали відпочинок в Затоці, Бердянську та Одесі.

Повністю перша десятка популярних напрямків для відпочинку в Україні така:

  1. Затока.
  2. Бердянськ.
  3. Одеса.
  4. Карпати.
  5. Кирилівка.
  6. Крим.
  7. Генічеськ.
  8. Скадовськ.
  9. Щасливцеве.
  10. Залізний Порт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-