У Тернополі частуватимуть токаніцею та баношем

У Тернополі частуватимуть токаніцею та баношем

Укрінформ
У тернопільському парку ім. Т. Шевченка з 8 до 10 червня відбуватиметься етногастрономічний фестиваль "Галицька дефіляда" в новому форматі. 

Про це повідомляється на офіційній сторінці заходу в Facebook

"Галицька дефіляда" цього разу готує багато карпатських сюрпризів, конкурсів та навіть банош. Найвідоміші шеф-кухарі з різних країн Патрікі Флорін та Віталій Гуралевич представлять карпатську кухню Румунії та України. Приходьте в суботу, 9 червня, о 17:00 та безкоштовно отримайте порцію румунської токаніци та закарпатського баноша. І дізнавайтесь, яка кухня смачніша", – зазначають організатори.

Згідно з програмою фестивалю, приготування страв румунської та української кухні заплановане на другий день заходу. Зокрема, шеф-кухар Патрікі Флорін готуватиме токаніцу – м’ясо, тушковане з великою кількістю цибулі, овочами й томатами.

Читайте також: Файне місто презентувало нову атракцію для туристів

В інші дні на відвідувачів чекає битва фарбами – холі-фест, танцювальний флешмоб, номери від гуцульських колективів, зокрема колоритних музикантів з трембітами, виступ цимбаліста з Ворохти Петра Сказківа та інші розваги. Вперше на фестивалі влаштують Алею хенд-мейд виробів.

Гостям також пропонують взяти участь у конкурсі на кращу вишиванку серед чоловіків, жінок і дітей. Тим, у кого вона буде найгарніша, організатори обіцяють грошову винагороду.

Фестиваль триватиме впродовж трьох днів у парку Шевченка на березі Тернопільського ставу. Вхід на захід – вільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-