Авіарейсів з Рівного до Анталії стане більше

Авіарейсів з Рівного до Анталії стане більше

Укрінформ
Чартерні авіарейси з аеропорту "Рівне" до турецького міста Анталія з вівторка, 5 червня, відправлятимуться чотири рази на тиждень: у вівторок, четвер, п’ятницю та неділю.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської облдержадміністрації. 

"Від завтрашнього дня з Міжнародного аеропорту "Рівне" до турецького міста Анталія літаки відправлятимуться чотири рази на тиждень - у вівторок, четвер, п'ятницю та неділю", - йдеться в публікації.

Як зазначається, чартерні програми здійснюватимуть два туристичні оператори - Travel Professional Group (TPG) та JoinUp. Досі, відповідно до інформації, розміщеної на сторінці летовища в Facebook, авіарейси відправлялися тричі на тиждень: в четвер, п’ятницю й неділю.

Читайте також: Bravo Airways відкриває рейси до Любліна з трьох українських міст

"Цьогорічний туристичний авіасезон розпочався місяць тому. За цей період з рівненського аеропорту відправилося 10 рейсів до Туреччини. Послугами летовища скористалося понад 2900 подорожуючих. Це свідчить про те, що аеропорт цікавий для туристів. І не тільки в ціновій політиці, хороша й логістика, а також сервіси для пасажирів", - прокоментував заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Як зазначили в облдержадміністрації, потужності рівненського аеропорту планують нарощувати. В області затвердили програму підтримки аеропорту на три роки.

Фото: @AeroRivne

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-