Рекордний бутерброд із салом приготують у Вінниці

Рекордний бутерброд із салом приготують у Вінниці

Укрінформ
У Вінниці в п’ятницю, 18 травня, стартує бізнес-форум і фестиваль сала, хліба й ковбаси VinSALOFest.

Про це на прес-конференції повідомила організатор фестивалю - керівник Центру підтримки бізнесу м. Вінниці, президент Вінницького клубу ділових людей Надія Лисецька.

«Ми вирішили поєднати бізнес-форум для виробників із фестивалем. У ході цього заходу відбудуться презентації потенціалу області у розрізі м’ясопереробної та хлібопекарської галузей та автентичної подільської кухні. Відтак, VinSALOFest прислужиться популяризації вітчизняних брендів і сприятиме зростанню туристичної привабливості Вінниці», - зазначила Лисецька.

За її словами, під час бізнес-форуму його учасники ознайомляться з інноваціями у технологіях та обладнанні, особливостями експорту й фінансової підтримки від міжнародних грантових програм для розвитку бізнесу.

Читайте також: У Вінниці з'явиться "потрійний" музей

А о 13.00 на Майдані Незалежності відкриється виставка-ярмарок, де всі охочі зможуть придбати й скуштувати українську м’ясну та хлібобулочну продукцію, зокрема, сало.

Поруч, на  фонтанному майданчику, о 16.00 відбудеться фестиваль хліба, сала й ковбаси VinSALOFest. Тут працюватимуть майстер-класи від хранителів старовинних рецептів подільської кухні - з виготовлення  ковбаси, приготування смальцю із зеленню, бронницької вертути з яблуками, солонини на соломі тощо.

«Родзинкою» фестивалю стане виготовлення найбільшого бутерброда з салом, яким пригощатимуть усіх гостей свята.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-