Жирона відправила туристів до квіткового раю

Жирона відправила туристів до квіткового раю

Фото, відео
Укрінформ
В іспанській Жироні відбувається популярний серед місцевих жителів і численних туристів, які спеціально приїжджають сюди заради цього, квітковий фестиваль Temps de Flors.

Традиційно цими днями на вулицях міста встановлюють понад 100 інсталяцій, створених з тисяч найрізноманітніших квітів, повідомляє Turist.ee.

@robertazor
@robertazor

На численних святкових майданчиках заплановано тематичні виставки та майстер-класи. Також буде організовано квіткові ринки, де всі охочі зможуть придбати вподобані букети.

@nettidanilov
@nettidanilov

Серед основних маршрутів фестивалю - простір між фортечними стінами міста й рікою Галліганц, сади Девеза, площа Незалежності. До свята також приєднаються основні музеї міста, де 18 і 19 травня відбудеться міжнародна акція "Ніч музеїв".

@carlesimma
@carlesimma

Крім того, в межах заходу відбудуться музичний фестиваль, гастрономічне свято Gastroflors 2018 і спеціальна екскурсія-вечірка Temps de Flors de Nit.

@lanoiadelbarret
@lanoiadelbarret
@roser_at
@roser_at

Квіткові простори фестивалю будуть відкриті з 10:00 до 22:00. У суботні дні, а також 16 травня гостей чекають до 00:00. Вхід на всі майданчики Temps de Flors - безкоштовний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-