Луцьк запрошує спраглих до пригод на кликун-квест

Луцьк запрошує спраглих до пригод на кликун-квест

Укрінформ
Із нагоди відкриття туристичного сезону в Луцьку в неділю, 13 травня, відбудеться тригодинний квест "KLYKUN",  участь у якому зможуть взяти всі охочі.

Про це повідомляється на сторінці луцького Центру туристичної інформації та послуг в Facebook

"Одним із давніх та загадкових символів нашого міста є Кликун. У міжвоєнному Луцьку було знайдено уламок кахлі з незвичним зображенням: голова чоловіка в ковпаку й верхня частина сокири. Історики встановили, що на кахлі, яку датували XV століттям, був зображений міський стражник із пожежною алебардою в руці. Розкритий рот свідчить, що він, окрім того, був кликуном. Мав "кликати" (оголошувати) на вулицях і площах накази короля, розпорядження маґістрату – міського уряду, сповіщати городян про збір податків і важливі події чи новини. Міські історії надихнули нас на проведення квесту "KLYKUN", - йдеться в публікації.

Охочих долучитися до пригодницької мандрівки містом чекатимуть у КП "Центр туристичної інформації та послуг" на вулиці Сенаторки Левчанівської, 2 в неділю, 13 травня, о 14:00.

Читайте також: Луцьк відправить переодягнених туристів на лицарські бої

Для участі в квесті потрібно сформувати команду з 2-3 учасників, зареєструвати її, заповнивши Google Form, і вчасно з'явитися на гру. Шлях до перемоги підкажуть "кликунці".

Зазначається, що кожна команда отримає завдання. На квест відводиться 3 години, тому вже о 17.00 організатори, які підготували для переможців цінні подарунки, чекатимуть на результати прогулянок команд.

Захід приурочено до відкриття туристичного сезону-2018 в Луцьку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-