Судна-круїзники цього сезону зайдуть до Одеси 17 разів

Судна-круїзники цього сезону зайдуть до Одеси 17 разів

Укрінформ
Два круїзні судна типу "ріка-море" здійснять упродовж туристичного сезону-2018 не менше 17 заходів з туристами до Одеського морського порту.

Таку цьогорічну програму заходів суден-круїзників оприлюднив заступник очільника одеського філіалу Адміністрації морських портів України з операційної діяльності Руслан Сахаутдінов.

"Протягом травня-вересня Одесу відвідуватимуть, згідно з програмою круїзних заходів, теплоходи "Viking Sineus" та "Червона Рута". Зокрема, заплановано 7 заходів круїзника "Viking Sineus" і 10 заходів судна "Червона Рута". Можливо, що компанія Viking River Cruises навіть збільшить кількість рейсів за 11-денним маршрутом "Київ-Кременчук-Дніпро-Запоріжжя-Херсон-Одеса".

Зворотні круїзи з Одеси будуть також 11-денними з заходами в ті ж порти. "Viking" може взяти на борт до 196 пасажирів.

Читайте також: Теплоходи української судноплавної компанії виконають влітку близько 100 круїзів

Сахаутдінов зауважив, що відновлення круїзної навігації, зокрема і включення портів Чорного моря до плану заходів океанських лайнерів, залежатиме від фактору стабільності та сприятливого інформаційного поля навколо Одеси й України в цілому.

Тим часом річкові круїзні судна Дунайського пароплавства вже здійснили низку заходів до українських портів Дунаю, зокрема, до Ізмаїла та Усть-Дунайська.

Два пасажирські катери забезпечать у цьому році річкове сполучення між Ізмаїлом та румунським містом Тульча.

Фото: Думская

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-