Туристичний фестиваль у Запоріжжі відправить на узбережжя Азовського моря

Туристичний фестиваль у Запоріжжі відправить на узбережжя Азовського моря

Укрінформ
Упродовж 12-13 травня у Вознесенівському парку біля каскадів водоспадів "Райдуга" в Запоріжжі триватиме обласний туристичний фестиваль "Запоріжжя – місце щастя".

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Запорізької облдержадміністрації. 

За словами організаторів, на цьогорічному туристичному фестивалі можна буде не тільки гарно відпочити, але й замовити тур "із перших рук", придбати сувеніри, дізнатися багато цікавого про туризм в Україні та регіоні, набути необхідних ділових контактів.

Зокрема, 12-13 травня для учасників фестивалю буде організовано інформаційний тур на узбережжя Азовського моря. Під час заходу презентують кращі літні пропозиції 2018 року, готелі, бази відпочинку та заклади харчування на Азовському узбережжі. Учасники туру дізнаються, як вдало поєднати відпочинок на морі з насиченими екскурсійними програмами.

Читайте також: Запорізька область презентувала 10 нових туристичних продуктів

Зазначається, що в попередні роки до туристичного фестивалю "Запоріжжя – місце щастя" долучалися учасники з Волинської, Закарпатської, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської областей.

Свої продукти презентували  представники туристичного бізнесу,  закладів розміщення та харчування, закладів дозвілля та культури, музеїв, заповідників, театрів, а також національних товариств області, зелених садиб,  спортивного туризму та екстремального відпочинку, народні майстри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-