Кропивницький дендропарк заманюватиме туристів вогнями й квітковою феєрією

Кропивницький дендропарк заманюватиме туристів вогнями й квітковою феєрією

Укрінформ
У дендропарку Кропивницького цьогоріч планують оснастити ілюмінацією оглядове колесо, встановити унікальний фонтан, а також значно розширити квіткову колекцію.

Про це заявив директор дендропарку Віталій Рога, повідомляє "АкулаMEDIA"

"Ми виведемо на європейський рівень зовнішній вигляд і світлодіодну ілюмінацію атракціонів. Так, щоб вночі наше місто було яскравим, ілюмінацією заплановано оснастити колесо огляду. Воно буде сяяти не лише на все місто, це сяйво буде видно і за його межами. Також закупимо батутний комплекс оновленої форми і батутне космічне містечко", – розповів Рога.

Крім того, влітку на території дендропарку з’явиться унікальний для Кропивницького новий фонтан, обладнання для встановлення якого привезуть найближчим часом з Туреччини.

Читайте також: Унікальна земляна пам'ятка Кропивницького може стати скансеном

За словами Віталія Роги, дендропарк також значно розширить квіткову колекцію. Вже скоро розквітне близько 14 видів і загалом понад сотня сортів тюльпанів – від простих білих і папугових синіх до пізніх чорних тюльпанів.

Як повідомив ландшафтний дизайнер дендропарку, крім тюльпанів, навесні гості зможуть насолодитися новими відтінками кольорів гіацинтів і нарцисів. Також у парниках вирощують квіти для клумб, які висадять влітку замість тюльпанів: різні види петунії, чорнобривці, гацанію, пеларгонію, остеоспермум, декоративну кольорову капусту, левиний зів, аліссум, лобелію.

Крім того, цього літа дендропарк закупить нові види тварин: павичів, косуль.

На гостей парку також чекає насичена розважальна програма: чемпіонат із заїзду на офісних стільцях Оffice Сurling із зонами перешкод, шоу лазерної арфи, Broadway Show, Jazz Fest.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-