Різні країни

Різні країни "запалять" нічне небо у В'єтнамі

Укрінформ
У в'єтнамському місті Дананг наприкінці квітня відкриється десятий за ліком грандіозний міжнародний фестиваль феєрверків.

Триватиме барвистий захід упродовж двох місяців - з 30 квітня до 30 червня, повідомляє MaestroNews

"На відвідувачів фестивалю чекають різноманітні шоу, нічні вистави, дегустації страв і напоїв і, найголовніше, - фантастичні феєрверки", - йдеться в публікації.

У ніч на 30 квітня виступлять В'єтнам разом із Польщею. Франція та США покажуть своє шоу феєрверків 26 травня. Захищати звання чемпіонів 2 червня будуть Італія і Гонконг (Китай), а Швеція і Португалія "запалять" нічне небо 9 червня. Дві кращі команди виступлять 30 червня, де і буде обрано переможця фестивалю.

Читайте також: Нідерландські тюльпани відкривають весняний сезон

Як зазначають організатори дійства на офіційному сайті, тема майбутнього фестивалю - "Легенди мостів". За два місяці його проведення в місті відбудеться безліч інших допоміжних заходів. Зокрема, з 1 по 26 травня над озером Хоа Трунгг літатимуть до 70 повітряних куль. Крім цього, на туристів чекатимуть вуличний карнавал і фестиваль місцевої кухні.

Вперше фестиваль феєрверків у Дананзі провели у 2008-му, а 2017 року він став двомісячною культурною і туристичною подією, яка щороку приваблює безліч гостей.

Фото: danang.intercontinental.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-