МАУ вперше прилетіла з Києва до Львова на Boeing 777-200ER

МАУ вперше прилетіла з Києва до Львова на Boeing 777-200ER

Фото
Укрінформ
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" здійснила перший регулярний рейс із Києва до Львова на широкофюзеляжному далекомагістральному літаку Boeing 777-200ER.

Про це на прес-конференції, присвяченій цій події, сказала директор Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького Тетяна Романовська, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У минулому році ми зареєстрували перший мільйон пасажирів, сертифікували аеропорт на другу категорію, є операційна готовність обслуговувати літаки такого класу. Тому очікуємо, що МАУ дасть нам надію бачити у себе такі літаки частіше і не лише на внутрішніх, але й на дальніх магістральних рейсах до Нью-Йорка та Торонто", - зазначила Романовська.

За її словами, Львів має великий потенціал для завантаження таких літаків і сподівається, що МАУ допоможе створити тут західний регіональний хаб. Львів доведе що здатний стати запасним аеродромом для Києва, а в майбутньому - другим основним аеродромом, який може забезпечити повне завантаження на дальніх відстанях.

Читайте також: МАУ відкриє майже сорок нових напрямів

"Аеропорт "Львів" - один із небагатьох в Україні, здатний приймати пасажирські літаки такого типу, такої ємності та ваги. До кінця року ми отримаємо ще три такі літаки, тому будемо будувати співпрацю та плани із львів`янами на інших лініях",- зазначила директор із комунікацій МАУ Євгенія Сацька.

За її словами, МАУ першими в Україні починають експлуатацію нового типу літаків з такою пасажирською ємністю.

Фото: Альона Николаєвич/Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-