У Будапешті з'явився готель, куди не потрапиш без смартфона

У Будапешті з'явився готель, куди не потрапиш без смартфона

Укрінформ
У центрі столиці Угорщини відкрився 4-зірковий готель, гості якого контролюють усі послуги - від бронювання до виписки - за допомогою спеціального мобільного додатку.

Як пише eTurboNews, перший в Європі готель майбутнього, що керується смартфонами, з'явився після двох років будівництва та інтенсивних IT-розробок. Роботу готелю організовано з використанням останніх тенденцій в світі подорожей і сучасних технологій.

KViHotel працює майже без персоналу - його функції виконуються автоматично, а керують ними самі гості за допомогою своїх смартфонів. Гаджет із завантаженим додатком TMRW Hotels є ключем для кімнати, він "відкриває" головний вхід у разі пізнього прибуття, а також контролює роботу кондиціонера (навіть на відстані 10 тисяч кілометрів). З його допомогою можна замовити таксі, оплатити додаткові послуги й багато іншого. Додаток також дає змогу забронювати номер, зареєструватися, виписатися з готелю і оплатити проживання або просто повісити віртуальну табличку "Не турбувати".

Читайте також: У Норвегії за полярним колом з'явиться енергопозитивний готель

До послуг гостей "розумний готель" пропонує 40 номерів трьох типів від 18 до 36 квадратних метрів: поліпшений, люкс і напівлюкс. У трьох кімнатах на першому поверсі є тераси, що виходять в сад. Кожен номер оснащено smart-телевізором, на якому постояльці, крім традиційних каналів, можуть дивитися відео, фільми або серіали на свій смак. На території всього готелю гостям доступна широкосмугова мережа Wi-Fi.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-