Туристичні тренди цього року визначать у столиці

Туристичні тренди цього року визначать у столиці

Укрінформ
У Києві 28-30 березня відбудеться найбільша міжнародна туристична виставка країни UITT'2018 "Україна – подорожі та туризм". Провідні національні та світові туроператори представлять колосальну різноманітність маршрутів для внутрішнього, в'їзного та виїзного туризму.

Про це повідомляється у прес-релізі на сайті заходу.

"Виставка UITT закріпила за собою репутацію – головної події туристичної сфери України міжнародного масштабу. Тут збираються ключові гравці туристичного ринку, національні офіси, міжнародні представництва, перевізники для того, щоб презентувати нові туристичні напрямки та ціни, укласти ділові контракти, обговорити проблемні питання галузі, а головне - в цілому позначити основні тренди розвитку туристичного ринку на найближчий рік", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, свою участь в UITT'2018 підтвердили 25 країн, серед яких компанії з Італії, Китаю, Мальти, Мальдівської Республіки та США. На виставці будуть представлені національні стенди Болгарії, Угорщини, Греції, Грузії, Єгипту, Ізраїлю, Кіпру, Куби, Марокко, Словаччини, Словенії, Палестини, Туреччини, Тунісу, України, Шрі-Ланки та стенд регіону Каталонія.

Читайте також: Україна показала стенд для провідної туристичної виставки

Організатори також підготували низку корисних заходів ділової програми, серед яких окремої уваги заслуговує "круглий стіл" Української асоціації активного та екологічного туризму, а також заходи, організовані Національною туристичною організацією України, присвячені новій програмі "Турист України" та темі гастрономічного туризму в нашій державі.

Крім того, в рамках виставки заплановані відкриті семінари та презентації на стендах національних і закордонних експонентів.

Для більшої зручності учасникам та відвідувачам пропонують скористатися мобільним додатком UITТ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-