Туристів на Буковину приваблюватимуть смаколиками

Туристів на Буковину приваблюватимуть смаколиками

Укрінформ
Пріоритетом розвитку туристичної галузі Буковини цьогоріч може стати гастрономічний та релігійний туризм.

Про це йшлося під час засідання Координаційної ради з питань розвитку туризму при Чернівецькій облдержадміністрації за участю представників туристичного бізнесу краю, повідомляє прес-служба відомства.

"14 березня в області пройде гастрономічний семінар, чудова можливість показати гостям та відвідувачам нашого краю гостинність та різноманітність кулінарних цікавинок Буковини. На семінар запрошені підприємства з виготовлення сирної та винної продукції, в рамках заходу буде представлення виробів народних майстрів Буковини. На семінарі пройде обговорення щодо визначення гастрономічного туристичного маршруту Карпатського регіону", - повідомив начальник відділу з питань туризму облдержадміністрації Володимир Фурдига.

Читайте також: Чернівецька область зробить ставку на подієвий туризм

Крім того, за його словами, необхідно звернути увагу на промоції краю та збільшення туристичного потоку іноземних туристів, саме тому делегація Чернівецької області візьме участь в численних міжнародних та національних туристичних виставках, форумах, семінарах в 2018 році.

До того ж під час засідання члени ради повідомили, що відкриття туристичного сезону в області відбудеться в Центральному парку розваг та дозвілля ім. Т.Г. Шевченка 22 квітня 2018 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-