Туристів на Буковину приваблюватимуть смаколиками
Про це йшлося під час засідання Координаційної ради з питань розвитку туризму при Чернівецькій облдержадміністрації за участю представників туристичного бізнесу краю, повідомляє прес-служба відомства.
"14 березня в області пройде гастрономічний семінар, чудова можливість показати гостям та відвідувачам нашого краю гостинність та різноманітність кулінарних цікавинок Буковини. На семінар запрошені підприємства з виготовлення сирної та винної продукції, в рамках заходу буде представлення виробів народних майстрів Буковини. На семінарі пройде обговорення щодо визначення гастрономічного туристичного маршруту Карпатського регіону", - повідомив начальник відділу з питань туризму облдержадміністрації Володимир Фурдига.
Крім того, за його словами, необхідно звернути увагу на промоції краю та збільшення туристичного потоку іноземних туристів, саме тому делегація Чернівецької області візьме участь в численних міжнародних та національних туристичних виставках, форумах, семінарах в 2018 році.
До того ж під час засідання члени ради повідомили, що відкриття туристичного сезону в області відбудеться в Центральному парку розваг та дозвілля ім. Т.Г. Шевченка 22 квітня 2018 року.