В Івано-Франківську можна буде стати гідом за три місяці

В Івано-Франківську можна буде стати гідом за три місяці

Укрінформ
В Івано-Франківську започаткували проект фахової підготовки провідників-професіоналів, які супроводжуватимуть туристів і знайомитимуть їх з визначними пам'ятками міста, – "Курси екскурсоводів". 

Про це повідомив начальник відділу туризму Івано-Франківської ОДА Віталій Передерко на своїй сторінці в Facebook

"Результатом проведення курсів екскурсоводів буде підготовка фахівців туристичного супроводу за існуючими туристичними маршрутами, а також створення нових оригінальних туристичних маршрутів", - написав Передерко.

До програми навчання ввійдуть теоретична й практична підготовка, вивчення й оволодіння методичними прийомами проведення екскурсій, складання та калькуляція маршрутів, психологія роботи з різними групами туристів, а також вивчення історії і пам'яток Івано-Франківська. До закінчення навчання слухачі підготують "портфель гіда" й авторську екскурсію.

Читайте також: На Закарпатті колишніх бійців АТО перекваліфікують на гідів

Викладачами стануть методисти й гіди-практики, сертифіковані тренери Федерації європейських гідів (FEG), члени ГО "Всеукраїнська асоціація гідів", викладачі вищих навчальних закладів Києва та Івано-Франківська.

Усі учасники проекту, які пройдуть підготовку за цією програмою, отримають свідоцтво державного зразка за фахом "Екскурсовод".

Термін навчання становитиме 3 місяці. Початок занять – 16 березня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-