Меджибіж руйнуватиме туристичні стереотипи

Меджибіж руйнуватиме туристичні стереотипи

Укрінформ
У містечку Меджибіж, що на Хмельниччині, до початку туристичного сезону встановлять один інформаційний пілон та 8 вказівників, щоб привабити нових мандрівників до місцевих атракцій.

Про це йдеться в сюжеті TV7+.

"Святомиколаївський храм, колона-каплиця та млин ХІХ століття. А загалом на території Меджибожа є близько двох десятків історико-архітектурних об’єктів. Втім, для більшості туристів Меджибіж це – тільки фортеця, її історія та драми кохання. Аби зруйнувати цей стереотип, туристичне містечко незабаром знакуватимуть", - зазначається у відео.

Так, в межах проекту "Туристичне знакування Меджибожа" на восьми стовпцях з’являться інформаційні таблички й вказівники до історико-архітектурних об’єктів. Окрім цього, передбачається невеличкий туристичний пілон з картою, закладами харчування, історичною довідкою тощо.

Читайте також: Мандрівники принесли Хмельниччині півмільйона гривень

Це, переконані розробники, стимулюватиме рух туристів не лише до фортеці, а й у історичний центр самого містечка. Туристичні вказівники стануть зручними для хасидів-паломників та іноземних туристів, які матимуть змогу відвідати різні туристично привабливі місця Меджибожа.

Проект реалізується виключно за фінансової підтримки Британської Ради в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-