Черкащина вражатиме Тясминським каньйоном

Черкащина вражатиме Тясминським каньйоном

Укрінформ
Тясминський каньйон цьогоріч планують перетворити на туристичну перлину Черкаської області за понад 7,3 млн грн. 

Проект регіонального розвитку "Розбудова та облаштування туристичного об’єкта "Тясминський каньйон" в м. Кам’янка втілюватимуть за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, повідомляє Департамент регіонального розвитку Черкаської облдержадміністрації.

Як зазначається, цей проект увійшов до числа 25 переможців конкурсного відбору та став другим за програмою регіонального розвитку "Розвиток туризму". Загалом же з усієї України в конкурсі брали участь 506 проектів. Від Черкаської області – 19.

Читайте також: Дністровський каньйон і гастрономічний туризм: Прикарпаття назвало пріоритети на 2018-й

Відбирали проекти за п’ятьма програмами регіонального розвитку: "Інноваційна економіки та інвестиції", "Сільський розвиток", "Розвиток людського потенціалу", "Розвиток туризму" та "Загальноукраїнська солідарність". Загалом Комісія з відбору проектів регіонального розвитку розподілила понад 236 млн грн.

Над "туристичним" проектом працювали фахівці Департаменту регіонального розвитку ОДА спільно з Черкаською агенцією регіонального розвитку, Черкаським підрозділом "Центру розвитку місцевого самоврядування" та Кам’янською міською об’єднаною територіальною громадою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-