Тернопілля шукатиме нові 7 чудес

Тернопілля шукатиме нові 7 чудес

Укрінформ
На Тернопільщині стартував щорічний обласний конкурс "7 чудес Тернопілля", що має відкрити нові туристичні атракції регіону.

Про це повідомляє відділ туризму Тернопільської ОДА. 

"Запрошуємо всіх охочих та небайдужих до розвитку внутрішнього туризму в Тернопільській області долучитися і до участі в щорічному обласному конкурсі "7 чудес Тернопілля". Минулоріч в сімку переможців конкурсу ввійшли печера Кришталева (Кривченська), Кременецькі гори, Тернопільський став, Дністровський каньйон, Джуринський водоспад, Збаразький замок", - йдеться в публікації.

Як зазначається в Положенні про конкурс, мета проведення акції – виявлення та популяризація визначних територій, унікальних і найбільш значущих історичних, природних, культурних, архітектурних об’єктів, розташованих на території Тернопільської області, привернення уваги громадськості, а також розроблення брендових маршрутів.

Читайте також: Туристам запропонували "політ" над старовинним містечком Тернопільщини

У межах конкурсу "7 чудес Тернопілля" оберуть найкращі туристичні об’єкти області в таких категоріях: "Природна цінність", "Архітектурна цінність" та "Культурна цінність". Переможців визначать за результатами експертного та відкритого Інтернет-голосування (50/50) й оголосять у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні – 27 вересня.

В облдержадміністрації переконані, що проведення конкурсу сприятиме формуванню позитивного іміджу Тернопільської області, популяризації історико-культурної спадщини регіону, створенню передумов розвитку туристичної інфраструктури навколо об’єктів підвищеного інтересу, розвитку культурно-пізнавального туризму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-