Амстердам хоче віднадити туристів від

Амстердам хоче віднадити туристів від "червоних ліхтарів"

Укрінформ
Влада столиці Нідерландів вводить із квітня нові суворі правила для екскурсій в популярному серед туристів районі Де Валлен, більш відомому як "квартал червоних ліхтарів".

Туристам доведеться стояти спиною до вікон закладів, що надають секс-послуги, а для проведення екскурсії для групи з понад п'яти осіб буде необхідна спеціальна ліцензія. Компаніям більше 20 осіб шлях сюди буде заборонено, пише Euronews.

Мандрівникам також не можна буде фотографувати представниць найдавнішої професії і лякати їх криками. Крім того, будуть заборонені екскурсії з вживанням алкоголю чи наркотиків, а для турів на велосипедах і сигвеях правила зроблять жорсткішими.

Читайте також: Амстердам робить правила здавання житла для туристів більш жорсткими

Щоб не ускладнювати рух, групи не повинні затримуватися на мостах або біля магазинів у години їхньої роботи. Тих же, хто не дотримуватиметься нових правил або не матиме необхідних документів, буде оштрафовано.

Нові правила покликані зменшити натовпи туристів у старих частинах Амстердама. Це також частина угоди, яку екскурсійні компанії добровільно підписали з містом для поліпшення відносин між туристами і жителями знаменитого Де Валлена. У районі, де проживає майже 3000 резидентів, налічується близько 400 бізнесів, які надають сексуальні послуги. Щороку "квартал червоних ліхтарів" відвідують понад 200 тисяч туристів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-