Опера просто неба знову лунатиме в Тульчині влітку

Опера просто неба знову лунатиме в Тульчині влітку

Укрінформ
Організатори OPERAFEST TULCHYN вирішили, коли відбудеться другий міжнародний фестиваль оперної музики просто неба в Тульчині, що на Вінниччині. Містечко знову прийматиме культурний захід 8-10 червня. 

Відповідне рішення ухвалили у понеділок, 5 лютого, під час робочої наради представників обласної, районної та міської влади з командою фестивалю, йдеться на сторінці заходу в Facebook

Зазначається, що на території палацу Потоцьких упродовж трьох днів діятиме не лише сцена, де виконуватимуть світові оперети, а й працюватиме мистецький проект "Леонтович Арт-квартал". Це – один із переможців Всеукраїнського конкурсу "Малі міста – великі враження", який оголосило Міністерство культури в листопаді 2017 року.

Під час презентації проекту були визначені ареали мистецького кварталу, де будуть наносити тематичні мурали, графік роботи з реалізації проекту й обговорені питання щодо мистецької складової.

Читайте також: Опера в свинарнику: європейські рецепти відродження малих українських міст

Нагадаємо, Міжнародний оперний фестиваль просто неба OPERAFEST TULCHYN вперше відбувся на початку червня 2017 року в місті Тульчин. Захід у форматі open air тривав на базі палацу Потоцьких. У його програмі поєдналися оперний спів і надпопулярні нині мюзикли, класика й сміливі сучасні експерименти, світові хіти й українські прем’єри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-