Очаків приваблюватиме курортників новими туристичними продуктами

Очаків приваблюватиме курортників новими туристичними продуктами

Укрінформ
Міська влада Очакова на Миколаївщині зайнялася створенням конкурентоспроможного туристичного продукту, який має привабити до цього курортного регіону більшу кількість гостей.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у секторі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Очаківської міської ради та її виконкому.

"Міська влада має ідеї щодо розвитку туризму в Очакові, які вже найближчим часом будуть реалізовані, і які приваблять до нашого міста більшу кількість туристів. В першу чергу ми плануємо зробити новий в’їзний знак в місто, розробити туристичний путівник, виготовити сувенірну продукцію, створити фотогалерею очаківських краєвидів, розробити карту міста з туристичними чинними й планованими маршрутами - пішими та автобусними", – зазначив міський голова Сергій Бичков.

Читайте також: Миколаїв спростить туристам подорож до моря

За його словами, в Очакові також планується створити інформаційно-туристичний центр, який працюватиме цілорічно, у тому числі і в режимі онлайн. Людина, яка звернеться до цього центру, отримає повну інформацію про бази відпочинку, які працюють, наявні туристичні маршрути, музеї тощо.

Серед цікавих ідей для залучення туристів – проект "Очаків – місто рибалок". Йдеться про те, щоб придбати хату-мазанку, шаланду, рибальські сіті та організовувати туди екскурсію з пригощанням рибною юшкою. А ще є плани щодо створення музею просто неба, організації туристичного маршруту з дегустацією місцевих вин тощо.

У місті створюється робоча група, до складу якої увійдуть як посадовці, так і фахівці історико-культурної сфери. Насамперед, вони займатимуться розробкою рекламної продукції (буклети, листівки, карта туристичних маршрутів) та працюватимуть над відеороликом "Очаків туристичний". На реалізацію цих цілей в міському бюджеті вже передбачено 50 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-